Kartal Şubesi Lösev’e Bağış

Kartal Şubesi Lösev’e Bağış

Şubemiz Kırtasiye malzemeleri alarak LÖSEV’e bağışlamışlar. Paketlemek içinde memnuniyet ile yardım etmişlerdir. Bağışçılarımıza, emeği geçenlere teşekkür ederiz..

Diğer Yazılar

Kartal

TYSD Kartal Şubesi Resim Sergisi

Şubemizin düzenlediği Resim Sergisinden… Kendilerini kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz…

Kartal

TYSD Kartal Şubemizin Acı Kaybı

Yönetim Kurulu Üyemiz, çok sevdiğimiz, saydığımız kıymetli arkadaşımız, Şubemizin ve Derneğimizin daim bağışçısı Nadire Fügen ŞAHİN’ni kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bugün son yolculuğuna uğurladık. Yaptığı hayırlar yoldaşı, mekânı cennet olsun.

Kartal

TYSD Kartal Şubemizin Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti

Bugün Dragos Yeni Amaç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki zihinsel engelli çocuklarımızla beraberdik. 4-25 yaş arası çocuk ve gençleri tüm şevkatleri ile sarmalayan öğretmenleriyle dertlerini, zorluklarını, çabalarını dinledik ve gözlemledik.