Burdur Fen ve Teknoloji, Resim ve Müzik Derslikleri Açılışı
28 Eylül 2015 tarihinde, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ortaokulu’nda tefrişleri şubemiz tarafından yaptırılan; Şefika TONGUÇ Fen ve Teknoloji sınıfı, Zeynel Abidin TONGUÇ Resim Atölyesi ve Füsun-Ömer KOYUTÜRK Müzik Dersliği’nin açılışlarını protokol, bağışçılarımız, üyelerimiz ve veliler eşliğinde gerçekleştirmiştir.
Diğer Yazılar
TYSD Burdur Şubemizden Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi Armağanı
BURDUR Merkez Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu ve Ortaokulu’na Drama, Dil ve Eleştirel Düşünce Atölyesi açıldı. Atölyenin açılışına Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü
TYSD Burdur Şubesi’nden Öğrencilere Sanat İçin Destek
Burdur Şubemiz, Burdur Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu öğrencilerimizin 9 Mayıs 2016 da açacakları sergileri için resim malzemelerini göndererek onlara sanat çalışmalarında destek olmuştur.
TYSD Burdur Şubesi
Şubemizin desteğiyle sergilerini açan öğrencilerimizin resimleri büyük bir beğeni almıştır. Şubemiz her türlü desteği öğrencilerimize sunmuş olmaktan büyük bir memnuniyet duymakta, öğrencilerimizin başarıları ile gururlanmaktadır.








