Beyoğlu Cumhuriyet Kutlaması
Şubemizin korosu Ata’mızın sevdiği şarkıları Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile seslendirmişlerdir. Cumhuriyet sevdalısı dostlarıyla coşkulu bir Cumhuriyet Balosu düzenlemiştir.
Beyoğlu Şubemizin Balosunun açılışı Konservatuardan genç arkadaşlarımızın mini konseriyle başlamıştır. Devlet Sanatçıları tarafından Atatürk’ün salona girişi , zeybeği , Latife Hanımla dansı ve hayata vedası canlandırılmıştır. Balo daha sonra ATAMDER derneğinin “Kurtuluştan Kuruluşa” konseri dinlenmiştir. Balo, şubemizin Yönetim Kurulu üyelerinden Sevil Gönen ve saygıdeğer eşlerine ait otelde gerçekleştirilmiştir.

Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemizin Ramazan Ayı Yardımları
TYSD Beyoğlu Şubesi olarak Ramazan ayının bolluk ve bereketine bizler de katkıda bulunduk… Dernek üyelerimizin bankaya gönderdiği fitre ve zekat bağışları ile hazırlanan Ramazan kolileri, her yıl olduğu gibi bu
TYSD Beyoğlu Şubemiz Atamızı Sevgi, Saygı ve Hasretle Andı
Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 82.yılında Kağıthane Cevdet Şamikoğlu İlkokulu Atatürk köşesinin açılışını gerçekleştirdik… Ölümünden 82 yıl sonra ölüm saatinde tüm ülkesini emanet ettiği evlatları tarafından
Beyoğlu Yeditepe Üniversitesi Paneli
Beyoğlu Şubemiz YEDİ TEPE ÜNİVERSİTESİ’ nde TYSD tanıtım paneli düzenlemiştir. Genç Öğrencilerle iletişim sağlandı. Gençlerle ATATÜRK değerleri konusunda üniversitenin hocaları konuşmalar yaptılar.









