Umurbey İlk Öğretim Okuluna Anasınıfı Bağışı

Umurbey İlk Öğretim Okuluna Anasınıfı Bağışı

Derneğimizin 81. Kuruluş yılı anısına gerçekleştirdiğimiz, Milli Eğitim Bakanlığı ile çalıştığımız;

81 YIL, 81 İL, 81 ANASINIFI PROJEMİZ, Derneğimiz için çok heyecanlı, başarılı,bağışçılarımızı bizlerle çok iyi kaynaştıran, duygularımızın paylaşıldığı etkili bir çalışma olmuştu. Sözleşme Süresi 1 yıl olmasına rağmen 2 yılı aşkın bir zaman sonunda,Ülkemiz genelinde 178 Anasınıfı donanımımız, 3 Anaokulumuz yapıldı.

Derneğimizin 87. Yılını yaşadığı şu günlerde bize ulaşan bir bağışçımız ana okulu yaşlarında olan 2 kız evladı için anasınıfı donatmak istediğini, bir çok yere başvurmasına rağmen cevap alamadığını ve sosyal medyadan bizlere yönlendiğini ifade etti.

Bizlerde Sakarya/Geyve/ Umurbey İÖO Müdürlüğünün bizde bekleyen anasınıfı donanımı talebi ile bağışçımızın bu bağış isteğini buluşturduk ve “DERİN- DOĞA NAZLI ANASINIFI “nı hazırladık.

Köklü bir geçmişe sahip Derneğimizin  çalışmaları her zaman diliminde, her ortamda , doğru adres ve doğru kişilerle buluşuyor.

Ne mutlu bize Sevgili Çalışma Arkadaşlarımız,

Ne mutlu size Değerli Bağışçılarımız…

Teşekkür ederiz sizlere….

Sevgili DERİN ve DOĞA ….

Ne şanslısınız ki, sizin yaşınızdaki arkadaşlarınıza bir sınıf armağan ettiniz. Anasınıfınızda sizin ve tüm arkadaşlarınızın ATATÜRK ‘ün izinde,  CUMHURİYET’ in kazanımları ışığında okuması en büyük temennimizdir…

                

 

 

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkez ve 133 Şubesi

TCG Dumlupınar denizaltısı, 4 Nisan 1953 yılında NATO tatbikatından dönerken Çanakkale boğazında İsveç bandıralı Naboland şilebi ile çarpışması sonucu batmış ve 81 kahraman denizcimiz şehit olmuştur. Hepsini saygı ile anıyoruz.

Haberler

TYSD Genel Merkezin Geleneksel Öğrenci Tanışma Yemeği

“ATATÜRK EĞİTİM BURSU” alan Sevgili Öğrencilerimizle beraberdik bugün… Genel Merkezimiz’de birlikte yemek yedik, sohbetler ettik… Gücümüz yettiğince arkanızdayız dedik… Gençler mutlu, biz geleceğe dair umutlu günü noktaladık… Emeği geçen herkese

Haberler

TYSD Genel Merkezimizden Sağlıklı Bir Hayat İçin Öneriler

Dermatolog Prof. Dr. Meltem ÖNDER’den sağlık dilekleriyle önerileri, uygulamamız için tavsiyeleri var bizlere… 1- Ellerinizden ve bileklerinizden tüm takı ve bileklik gibi aksesuarlar çıkarılmalıdır. Zorunlu olmadıkça saat takılmamalıdır 2- Tırnaklar