TYSD Kağıthane Şubemizin “Çok Amaçlı Salon” Armağanı
Bağışçımız Sn. Suna Doğanay’ın rahmetli eşi “KEMAL SAYGIN DOĞANAY” anısına yaptırdığı Tekirdağ-Saray Mehmet Uygun İlkokulu çok amaçlı salonunu Tekirdağ Kaymakamı Adnan Tezcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak’ın da katılımıyla açtık.
Tiyatro salonu, robotik kodlama sınıfı ve kütüphaneden oluşan salonumuzdan başarılı öğrenciler yetişmesini diliyoruz.
Sn. Suna Doğanay’a çok teşekkür ediyor, Kemal Saygın Doğanay’ı rahmetle anıyoruz…
Diğer Yazılar
TYSD Kağıthane Şubemizin Alışveriş Kartı Yardımı
Genç üyemiz Mehveş DRAMUR’un, güzel gönlüyle geleneksel hale getirdiği doğum günü hediyelerini derneğimize yönlendirmesi ile bu yıl da 180 aileye dokunduk… Sevgili Mehveş bu duyarlı davranışıyla Şişli- Saadet Özel Eğitim
TYSD Kağıthane Şubesi Kurban Yardımı
Şubemiz Bayram sebebi ile şubemize bağışlanan 50 kurban etini 325 aileye ulaştırmıştır.
TYSD Kağıthane Şubemize Genç Bağışçımızdan Çevre Projesi Desteği
Yardım seven kızımız, genç bağışçımız Mehveş DRAMUR doğum günü hediyelerini bu sene de derneğimize yöneltti ve çevre projesi yapılmasını istedi. TEMA VAKFI ile imzaladığımız sözleşme ile Çanakkale-Gürece’de 2000 ağaç dikildi.


















