TYSD Kağıthane Şubemiz

TYSD Kağıthane Şubemiz

EDA ÜRKMEZ, başarıya doymayan sporcu kızımızın hayatına dokunuşumuzu mutlulukla paylaşmak isteriz.
EDA’nın hikayesi, Amerika’da yaşayan bir spor öğretmeninin, Eda’yı keşfetmesi üzerine % 100 burs ile Brandon Hall Scholl’ a, aile imkanlarını zorlayarak gönderilmesi ile başlıyor . Dayısı yurt +uçak için kredi alıyor.
EDA okulunda 2018- 2019 yılı basketbol, voleybol ve teniste üstün başarı göstererek MVP ( en değerli oyuncu ) ödülünü kazanıyor.
Başarıları ile gururlandığımız sporcu kızımızın okuldaki son yılının yurt ücretini karşıladık.
Bu konuda bize yetki vererek kurban bağışlarını eğitime harcamamız için yapan ve ayrıca EDa için bağışta bulunan yardımsevenlerimize çok teşekkür ediyoruz.
GENÇLER GELECEĞİMİZDİR, YOLUN AÇIK, ŞANSIN BOL OLSUN SEVGİLİ EDA…

                

Diğer Yazılar

Kağıthane

TYSD Kağıthane Şubesi Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Kağıthane şubemiz, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü “nedeniyle  Caddebostan Kültür Merkezinde “Otizmli çocuklarımızın resim sergisini açmıştır. 9 Nisan’a kadar açık kalan özel çocuklarımızın bu özel sergisi izleyicilerden büyük beğeni almıştır.

Kağıthane

Kağıthane Şubemiz TYSD Pervin Zülfikari Özel Anaokulu’nu Hizmete Açtı

TYSD’nin 90. Kuruluş Yılını taçlandıran kalıcı eserimizi, Kağıthane Kaymakamı Sayın Hasan GÖÇ ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hasan ÇAKIR, İl – ilçe özel eğitim müdürleri ile ve üyelerimizin, dostlarımızın katılımıyla

Kağıthane

TYSD Kağıthane Şubesi Ramazan Yardımları

Şubemiz Ramazan ayı yardımları çerçevesinde 320 adet Gıda Alışveriş kartını ailelerimize dağıtmıştır.