TYSD Genel Merkez ve 133 Şubesi

TYSD Genel Merkez ve 133 Şubesi

Tarih: 28 Ekim 1923
Mekan: Çankaya Köşkü
M.Kemal ATATÜRK der ki “Türkiye Devleti’nin hükümet şekli Cumhuriyet’tir. Bunu Anayasa’mıza yarınki Meclis toplantısında koyduracağız. Hazırlıklarımızı bir kez daha gözden geçirmemiz lazım.”
MİNETTARIZ ATAM

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkez ve 133 Şubesi

TCG Dumlupınar denizaltısı, 4 Nisan 1953 yılında NATO tatbikatından dönerken Çanakkale boğazında İsveç bandıralı Naboland şilebi ile çarpışması sonucu batmış ve 81 kahraman denizcimiz şehit olmuştur. Hepsini saygı ile anıyoruz.

Haberler

Ediz Hun’dan Dünya Gönüllüler Günü Mesajı: Mutluluğun Yegane Yolu Paylaşmaktır

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) işbirliğiyle Dünya Gönüllüler Günü çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan ünlü oyuncu Ediz Hun, “Sevgi, yaşamın amacıdır. Mutluluğun kaynağıdır. Mutluluğu yakalamanın yolu da paylaşmaktır”

Haberler

Saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz…

Tarihte Bugün – 6 Şubat – Mevhibe İnönü’den Yardımsevenler Derneği’ne destek İlk toplantısını 1926 yılında gerçekleştiren Yardımsevenler Derneği’nin kurucuları arasında Mevhibe İnönü de bulunuyordu. Savaşların yol açtığı yoksulluğun giderilmesine bir nebze