TYSD Beyoğlu Şubesi’nin Düzenlediği Panel
Cumhuriyet’in Kuruluşundan Bugüne Türkiye Yardım Sevenler Derneği ve Gençliğin Gönüllülüğe Bakışı Konulu Panelimizi Bilgi Üniversitesinde gerçekleştirdik.
Öğrenci Topluluğunun işbirliğinde, Şube Başkanımız Saadet SUYOLCUOĞLU, Arnavutluk Fahri Konsolosu bağışçımız Ebru SANVER, mezun öğrencimiz Makina Mühendisi Fırat ÖNDER, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Adım Adım Derneği kurucusu Doç, Dr. Itır ERHART ve 2. Başkanımız Dilek BAYAZIT gençlere Derneğimizi ve gönüllülüğü anlattılar.
Bilgi Üniversitesine ve yarınlarımızın umudu gençlerimize teşekkürlerimizle…


Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi ve Dikili Şubemiz SMA Hastası Kaan Efe Bebeğimizin Kampanyasında %100 Hedefine Ulaştığımızı Bildirmektedir
Güne şahane bir haberle GÜNAYDIN dedik. SMA hastası Kaan Efe bebeğimizin kampanyasında mutlu sona gelindi ve dün gece itibariyle %100 hedefine ulaşılarak kampanya sonlandırıldı. Şifasına bir an önce kavuşması dileklerimizle.
TYSD Beyoğlu Şubemizin Cerrahi Maske ve Bebek Bezi Yardımları
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Beyoğlu Şubesi olarak “İstanbul’u Sevenler Kültür Sanat Derneği”nin yeni doğan bebekler için düzenlediği “Bebek Bezi Kampanyası”na 7.000 adet bebek bezi bağışı ile katıldık… Hazırlanan bebek bezlerinin
TYSD Genel Merkezimiz Ordu Şube Başkanımızı Tebrik Eder
Bugün Ordu Şube Başkanımız Sn. Neriman BOĞUKOĞLU büyüğümüzü misafir ettik… Kendisine 25 hizmet yılı beratı ve Altın Fiyonk Madalyasını takdim ettik… Hizmetleri için çok teşekkür eder, nice başarılı ve sağlıklı









