TYSD Beyoğlu Şubemizin Yardımları
Salgın günlerinde de yardımlarımıza devam ediyoruz.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği ve ÇOKSEV(Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği) işbirliği ile yürütülen yardım kampanyası kanser hastası çocuklara ve ailelerine sevgi oldu.
Dernek üyemiz Sevil Gönen’in hediye ettiği 13 adet yatak, dolap ve karyoladan oluşan yatak odası takımı, farklı büyüklükte televizyon ve masalar, çeşitli renklerdeki halılar, yorgan ve nevresim takımları ailelerimize dağıtıldı.
Çocukların ve ailelerin yaşadığı mutluluk bizleri de mutlu etti.
TYSD Beyoğlu Şubesi olarak derneğimize başvuran ihtiyaç sahibi üç üniversite öğrencisinin evi ve tüm ihtiyaçları dernek üyelerimizin ve derneğimize yardımda bulunan Oya Onat, Nihal Yöneymen, Kadriye Olgar, Nurhayat Özol, Dr.Seher Şirin ve Dr.Ülker Sema Aydın tarafından karşılanarak döşendi.
Mutlu olduğumuz haberler de aldık.
TYSD Beyoğlu Şubesinin önceki senelerde Van Tuşpa ilçesinde yardımda bulunduğu öğrencilerimizden 5 tanesi Fen Lisesi , 20 tanesi Anadolu Lisesi’ne yerleşti. Öğrencilerimizin üniversite sınavında aldığı başarılı sonuçlar bizi gururlandırdı.
TYSD Giresun başkanımızla TYSD Beyoğlu Şubesi olarak işbirliği yaparak sel felaketinde zarar görenlere yardımda bulunurken, dernek üyelerimizin katkıları ile Giresun’a gönderilecek kışlık kıyafetlerin hazırlığına başladık.
Daha pek çok yardımda TYSD ailesi olarak birlikte olacağız.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemizin SMA Hastası Bebeğimize Yardımları
Derneğimize katılan genç üyelerimiz, Bursa’da yaşamını barakada sürdüren bir yaşlımızın barınma, giyecek ve yemek ihtiyacını karşıladılar… Barınması için beton bir alan döküp üzerine yeni bir konteynır oturtup içini döşeyip, temizleyip,
TYSD Beyoğlu Şubesi Çocuk İzleme Masası Panelinde
18 Kasım’da Sn. Ebrize Çeltik’nin 16 yıllık çalışmalarının neticesinde hazırlamış olduğu sunumla ,Türkiye’deki ilk Çocuk İzleme Masası paneline gözlemci olarak Bakırköy Şube’si ile birlikte katıldık. İstanbul Barosu Başkanı ve Üniversite
TYSD Beyoğlu Şubemizin Yaz Döneminde Gerçekleştirmiş Oldukları Çalışmaları
Şube olarak yaz döneminde: Çorlu’da yaşayan kanser hastası ailemizin ilaç borçlarını kapattık. Manisa Akhisar’ da bulunan Köy Okulunun boya badanasının yapımına 2 bin ₺ maddi destek gönderdik. Öğrenci burslarımızı ve











