TYSD Beyoğlu Sağlık Yardımları

TYSD Beyoğlu Sağlık Yardımları

Beyoğlu Şubemiz, 17 Mayıs ‘da Haseki Hastanesinin ek hizmet binası olan 29 Mayıs Hastanesi’nin Çocuk Yoğun Bakım Ünitesini İstanbul’daki şubelerimizle birlikte açmışlardır.

Diğer Yazılar

Beyoğlu

Beyoğlu Türkiye Bilişim Derneği İşbirliği

Şubemiz, Türkiye Bilişim Derneğinde Derneğimizin tanıtımı toplantısı düzenlemiş ve aynı gün Engelliler Derneğine de  on adet  normal,  bir adet de akülü iskemle bağışı yapmıştır.

Beyoğlu

Beyoğlu Belediye ve Kaymakamlığıyla Birlikte

Şubemiz Beyoğlu Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte yapılan etkinliklere bir yenisini daha eklemiş, Muharrem ayı sebebiyle halkımıza aşure dağıtımı yapmıştır.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemize Anlamlı Plaket

Şube Başkanımız Saadet Suyolcuoğlu ve sekreterimiz Nebahat Ertem’i çalışma esnasında Bartın’da yardım ettiğimiz okulun değerli öğretmeni Seval Hanım ziyaret ettiler ve Bartın YİBO 17 Köy Okulu öğrencilerine yaptığımız yardımlar için