TYSD Beyoğlu Sağlık Yardımları
Beyoğlu Şubemiz, 17 Mayıs ‘da Haseki Hastanesinin ek hizmet binası olan 29 Mayıs Hastanesi’nin Çocuk Yoğun Bakım Ünitesini İstanbul’daki şubelerimizle birlikte açmışlardır.

Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemiz 205 Öğrencimize Kazak, Bere, Atkı, Eldiven, Mont ve Bot Yardımında Bulunmuştur
Beyoğlu Şubesi olarak bugün anlamlı bir yardım gerçekleştirdik. Derneğimizin iki odasını dolduran ve üyelerimizin kendi elleriyle ördüğü kazak, bere, atkı ve eldivenler ile derneğimizin aldığı şapka, mont, bot ve pantolonlardan
TYSD Beyoğlu Şubesinden Engellilere Destek
Beyoğlu Şubemiz tarafından, 9 Mayısta gerçekleştirilen Gebze Teknik Üniversitesi – Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali kapsamında, ikisi akülü olmak üzere,on tekerlekli sandalyeyi üniversite rektörlüğüne teslim edilerek derneğimizin tanıtımı yapmışlardır. Rektör Prof.
Beyoğlu Şubesi Ramazan 2015 Yardımları
Şubemiz kayıtlı ailelerine her yıl ramazan ayında yapmakta olduğu gibi yardımı ve bağışlarını dağıtmış. Mağdur ailelerin bu kutsal ayda yüzünü güldürmüştür.








