TYSD Beyoğlu Sağlık Yardımları

TYSD Beyoğlu Sağlık Yardımları

Beyoğlu Şubemiz, 17 Mayıs ‘da Haseki Hastanesinin ek hizmet binası olan 29 Mayıs Hastanesi’nin Çocuk Yoğun Bakım Ünitesini İstanbul’daki şubelerimizle birlikte açmışlardır.

Diğer Yazılar

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı

Hatay’da yaşayan babası vefat etmiş, annesi ve beş kardeşiyle yaşayan Üniversite öğrencisi kızımıza tablet armağan ettik, ailesine maddi destek ve erzak yardımında bulunduk. Kızımıza başarılar diliyoruz.

Beyoğlu

Beyoğlu İstanbul Şubeleri Toplantıları

Beyoğlu Şubemiz Taksim Gönen Otelde her ay farklı bir İstanbul Şubemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen rutin toplantılara katılmaktadır. Tüm İstanbul şubelerimizin güç birliği yaptığı bu faaliyet oldukça verimli olmaktadır.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemiz

İ.B.B. İSTANBUL VAKFI’nın düzenlediği ATAMIZ’ın 90 yıl önce biz kadınlara verdiği seçme ve seçilme hakkının öneminin anlatıldığı, Atamızın Mirasını anlamak konulu “Büyüt Hayallerini” adlı projede, İKKB üyelerimizle beraber, İBB Başkanı