Kocaeli Engelliler Günü
Şubemiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Figen Selvi ve Ömer Aslan adlı engelli iki gence yeni bir yaşam sağlayacak birer adet akülü sandalye armağan etmiştir.
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubesi Genel Kurulu
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak 39. Dönem kongremizi başarıyla gerçekleştirdik. 116 üyemizin bulunduğu şubemizde ekseriyet sağlanmış olup Şube Başkanımız Bilge Yener bir önceki mevcut yönetim kadrosuyla birlikte tekrar seçilerek
TYSD Kocaeli Şubemiz
Kocaeli Şubesi olarak; ilimiz Suadiye köyünde yaşayan ve yürüyemediği için okula gidemeyen sevgili Ömer Baha Kaymaz öğrencimize akülü sandalye hediye ederek güzel evladımızı sevindirdik. Derneğimize katkıları olan bağışçılarımıza teşekkür ederiz.
TYSD Kocaeli Şubesi
Derneğimizin 91.Kuruluş Yıl dönümünde Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk. Büyük kurucumuza saygı ve şükranlarımızı sunduk. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere tüm şubelerimizin 91. Kuruluş yılını kutluyor, başarılar diliyoruz.










