Umurbey İlk Öğretim Okuluna Anasınıfı Bağışı
Derneğimizin 81. Kuruluş yılı anısına gerçekleştirdiğimiz, Milli Eğitim Bakanlığı ile çalıştığımız;
81 YIL, 81 İL, 81 ANASINIFI PROJEMİZ, Derneğimiz için çok heyecanlı, başarılı,bağışçılarımızı bizlerle çok iyi kaynaştıran, duygularımızın paylaşıldığı etkili bir çalışma olmuştu. Sözleşme Süresi 1 yıl olmasına rağmen 2 yılı aşkın bir zaman sonunda,Ülkemiz genelinde 178 Anasınıfı donanımımız, 3 Anaokulumuz yapıldı.
Derneğimizin 87. Yılını yaşadığı şu günlerde bize ulaşan bir bağışçımız ana okulu yaşlarında olan 2 kız evladı için anasınıfı donatmak istediğini, bir çok yere başvurmasına rağmen cevap alamadığını ve sosyal medyadan bizlere yönlendiğini ifade etti.
Bizlerde Sakarya/Geyve/ Umurbey İÖO Müdürlüğünün bizde bekleyen anasınıfı donanımı talebi ile bağışçımızın bu bağış isteğini buluşturduk ve “DERİN- DOĞA NAZLI ANASINIFI “nı hazırladık.
Köklü bir geçmişe sahip Derneğimizin çalışmaları her zaman diliminde, her ortamda , doğru adres ve doğru kişilerle buluşuyor.
Ne mutlu bize Sevgili Çalışma Arkadaşlarımız,
Ne mutlu size Değerli Bağışçılarımız…
Teşekkür ederiz sizlere….
Sevgili DERİN ve DOĞA ….
Ne şanslısınız ki, sizin yaşınızdaki arkadaşlarınıza bir sınıf armağan ettiniz. Anasınıfınızda sizin ve tüm arkadaşlarınızın ATATÜRK ‘ün izinde, CUMHURİYET’ in kazanımları ışığında okuması en büyük temennimizdir…

Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi Şubemiz Atamız’ı Saygı, Sevgi ve Minnetle Anmıştır
10 KASIM 2022 Saat 21.00 ANITKABİR’de ATAMIZA SAYGI, SEVGİ, MİNNET ZİYARETİ HALEN DEVAM EDİYOR BÜYÜK ve BİTMEYEN BİR ÖZLEMLE. 10.11.2022
TYSD Genel Merkezi ve 129 Şubemiz Dünya Çocuk Hakları Gününü Kutlamaktadır
DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ; 20 Kasım, 1989 yılından bu yana Birleşmiş Milletler (BM) tarafından dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla “Dünya Çocuk Hakları Günü”
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemizi Sn. Saygı Öztürk Gazete Yazısında Anlatmıştır
Usta kalem, araştırmacı gazeteci Sn. Saygı ÖZTÜRK bugün, 27 Mart 2023 tarihli Sözcü Gazetesinde “TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ ‘mizi” yazdı. Derneğimize güvenen, desteklerini, yardımlarını 95 yıldır kesintisiz sürdüren tüm bağışçılarımıza,








