TYSD Salihli Şubesi İftar Yemeği
Şubemiz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlemeleri yapılan iftar yemeklerinin altı gününü üstlenerek, artık geleneksel hale gelen Ramazan ayı iftar yemeklerini gerçekleştirmiştir.
Yönetim kurulu olarak altı gün altı ayrı mahallede gerçekleşen iftarlara katılmışlardır. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri de bir iftar yemeğinde şubemizle birlikte olmuştur.

Diğer Yazılar
TYSD Salihli Şubemiz Yeni Yılımızı Kutlamaktadır
2023 yılımıza, Atatürk Eğitim Burslu öğrencilerimize destek için düzenlediğimiz geleneksel keşkek yemeği günümüzle veda ettik. Bizimle olan dostlarımıza teşekkür eder, 2024 yılının sağlık, barış, huzur getirmesi dileğiyle YENİ YILINIZI KUTLARIZ.
TYSD Salihli Şubemizin Geleneksel İftar Yemeği
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlemeleri yapılan iftar yemeklerinin dört gününü üstlenerek, artık geleneksel hale gelen Ramazan ayı iftar yemeklerimizi gerçekleştirdik… Yönetim kurulu olarak bizlerde dört gün boyunca iftar
TYSD Salihli Şubemizin İftar Yemeği
Asker ve polis şehit ailelerimizin yanlarında olduğumuzu, onları unutmadığımızı hissettirebilmek adına iftar yemeğimizde bir aradaydık… Duygulu, hüzünlü ama bir o kadarda mutlu ayrıldılar iftarımızdan… Sayın Kaymakamımız Levent KILIÇ, Emniyet Müdürümüz









