TYSD Mudanya Şubemizin Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar
TYSD Mudanya Şubesi olarak yardımsever gönüllülerimizin destekleri ile Yeni yıla girerken ihtiyaç sahibi ailelerimizin, öğrencilerimizin bir nebze de olsa yüzlerini güldürmenin, yüreklerine dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
İyilik Hareketini Büyütmek sloganı ile başlattığımız desteklerle yeni yılda ailelerimizi ve çocuklarımızı yalnız bırakmadık.
Derneğimize desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda bulunan siz gönüllülerimize de çok teşekkür ediyor, mutlu yıllar diliyoruz.
30.12.2024
Diğer Yazılar
TYSD Mudanya Şubesi Sağlık Yardımı
Mudanya Şubemiz, Mudanya Devlet Hastanesi göz polikliniğinin ihtiyacı olan dijital lensmetre ve ameliyata giden çocuklarımızın keyifle ameliyathaneye gidecekleri akülü aracı Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimliğine teslim etmiştir.
TYSD Mudanya 25. Yıl Kutlaması
Şubemiz 25. Yılını kutlamak ve eğitime katkı sağlamak amacıyla bir konser düzenlemiştir. Şef Aysel GÜREL yönetiminde değişik mesleklerde çalışan veya emekli gönüllü 105 bayan, öğrencilerimiz için şarkılar söylemiştir. Emeği geçen
TYSD Mudanya Şubemizin Gerçekleştirmiş Olduğu Yeni Yıl Kutlaması
Yeni yıl yemeğimize katılarak bizleri mutlu kılan 300 dost misafirimize, Mudanya Belediye Başkanımız Deniz DALGIÇ ve eşi Müge DALGIÇ’a, Bursa Şubemiz arkadaşlarımıza ve Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT’a teşekkür ederiz. Yemeğimizin










