TYSD Manisa Şubemizin Sandalye ve İlaç Yardımları

TYSD Manisa Şubemizin Sandalye ve İlaç Yardımları

  • Engelli büyüğümüzün sandalyesini sosyal mesafemize dikkat ederek evinde teslim ettik.

Sağlıkla kullanılsın.

  • Kanser hastası kardeşimizin imkânsızlığı sebebiyle kendisinin alamadığı, destekleyici ilaç olduğu için sigortanın da ödemediği, şifa olsun diyerek bizim ulaştırdığımız ilaçlar umut oldu Kadir gecesinde.

Acil şifalar diliyoruz.

Diğer Yazılar

Manisa

TYSD Manisa Şubemiz Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimiz Yararına Etkinlik Düzenlemiştir

TYSD Manisa Şubesi olarak düzenlediğimiz bu yılın ilk etkinliği olan “Gözleme Günümüz”e katılan ve katkı sağlayan tüm misafirlerimize; Yunus Emre Belediye Başkanımız Sn. Semih Balaban’a, ulaşım görevlilerimize, Yunus Emre Kültür

Manisa

TYSD Manisa Şubesi 88. Yıl Kutlamaları

Manisa Şubemiz 88. KuruluşYılımız nedeniyle “Atatürk’ün Giydiği Kıyafetler ” Defilesi düzenlemiştir. Şehrin idari amirlerinin de katıldığı defile ilgiyle izlenmiştir.

Manisa

TYSD Manisa Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımları

TBMM 85. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde ihtiyaç sahibi 30 çalışkan öğrencimize tablet dağıtım töreni gerçekleştirdik… Törene Manisa Şehzadeler İlçesi Kaymakamı C. Hüsnü Çaykara ve eşi, İlçe Belediye Başkan Yrd.