TYSD Kocaeli Şubesi Engelsiz Yaşam Projesi
Kocaeli Şubemiz, Engelsiz Yaşam Projesine ilişkin olarak Engelliler Haftası münasebetiyle yürüme engelli Burhan Pala’ya akülü sandalye hediye etmiştir.
Engellilerle ilgili çalışmalar konusunda hassas olan şubemizin dernek binalarında teslim ettikleri akülü sandalye vatandaşımızı ve ailesini çok mutlu etmiştir.

Diğer Yazılar
Kocaeli Kütüphaneye Kitap Bağışı
Kocaeli Şubemiz ,Kandıra Açık Ceza İnfaz Kurumu Kütüphanesi’ne 300 adet kitap bağışı yapılmıştır.
TYSD Kocaeli Şubemiz Ebediyete İntikal Etmiş Olan Arkadaş ve Dostlarımız için Hatim ve Dualar Okumuşlardır
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; 28 Kasım 2022 tarihinde, ebediyete intikal etmiş olan arkadaş ve dostlarımızı anmak üzere üyelerimiz ile bir araya geldik, Dernek binamızda dualarla onları yadettik.
TYSD Kocaeli Şubemizin 29 Ekim Kutlaması
Cumhuriyetimizin 96’ncı yılı nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninin ardından İzmit Gar Binası’nda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün fotoğraflarının ve özel eşyalarının yer aldığı sergiyi gezdik. Ulu Önderimiz Atatürk ve silah








