TYSD Kocaeli Şubemizin Tekerlekli Sandalye Yardımı
İlimiz Körfez ilçesinde ikamet eden Ceren Sude kızımızın engelinden ötürü bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğu bilgisi derneğimize ulaştığında, Şube Başkanımız Bilge Bilgisu YENER’in Derneğimize her zaman destek veren torunu bu yardımı üstlendi ve aynı gün tekerlekli sandalye Ceren’in annesine teslim edildi.
Şube olarak sezonun son toplantısını yaparak; çalışma arkadaşlarımızla bu yıl yaptığımız faaliyetleri gözden geçirdik ve Dernek binamızda çalışmalarımıza katkıda bulunan değerli bağışçılarımıza ödüllerini takdim ettik.
Bu vesile ile yanımızda olan tüm hayırseverlere ve değerli bağışçılarımıza teşekkürlerimizi, sevgi ve saygılarımızı sunar; güzel bir yaz temenni ederiz.
23.06.2023
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubesinin Hasta Karyolası Bağışı
Şubemiz bağış olan 1 adet hasta karyolasını hastalar için kullanılmak üzere Rehabilitasyon Merkezine bağışlamıştır. Tüm hastalarımıza şifalar diliyoruz.
TYSD Kocaeli Şubemiz Nusretiye İlkokulu’na Yazıcı ve Bilgisayar Kasası Desteğinde Bulunmuştur
İlimiz Kartepe ilçesinde bulunan Nusretiye İlkokulu Yöneticileri Şubemize okullarının yazıcı ve bilgisayar kasası ihtiyacı olduğunu iletmişlerdi… Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerinin aksamaması adına okulun ihtiyacı olan yazıcılar ve bilgisayar kasaları
TYSD Kocaeli Şubemizin Gerçekleştirmiş Oldukları Yardımlar
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyacı olan 100 aileye erzak kolisi ile et ve kıyma yardımı yapıldı. Atatürk Eğitim Bursu alan öğrencilerimize burs ödemeleri ile















