TYSD Kocaeli Şubemizden Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti
Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan ve çeşitli okullarda ilköğretim ve ortaöğretimde eğitim gören 50 öğrenciye “Toplu Doğum Günü” kutlaması düzenleyerek onları mutlu etmeye çalıştık.
Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız, Kerem Derneği üyeleri, eğitimcilerimiz ile çocuklarımızın pastalarını kestik, karnelerini kutladık.Çocuklarımıza eşofman takımları, T-shirtler ve spor ayakkabılar armağan ettik.
Diğer Yazılar
TYSD Kocaeli Şubemizin Fen Bilimleri Laboratuvarı Armağanı
İlimiz Suadiye Köyü İlk ve Ortaokulu’na bir Fen Bilimleri Laboratuvarı kazandırdık. 31 Ekim 2019 günü okulda dernek yönetimi ve okul öğretmenleri ile birlikte laboratuvarın açılışı yapılmış 350 öğrencinin istifadesine sunulmuştur.
TYSD Kocaeli Şubemizin Akülü Sandalye Bağışı
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; engelli vatandaşlarımıza el uzatmaya devam etmekteyiz. Bu kez de bedensel engelli olan bir vatandaşımıza akülü sandalye bağışında bulunarak kendisini ve ailesini mutlu ettik.
TYSD Kocaeli Şubemiz Fizik Tedavi Ünitesine Ekipman Desteğinde Bulunmuştur
Akmeşe Zihinsel Engelliler Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurulan fizik tedavi ünitesine ekipman desteğinde bulunularak, fizik tedavi odası tefriş edilmiştir. Burada yaşayan çocuklarımızın faydalanacağı bu odanın açılış













