TYSD Kocaeli Şubemiz Dünya Engelliler Gününde Akülü Sandalye Hediye Etmiştir

TYSD Kocaeli Şubemiz Dünya Engelliler Gününde Akülü Sandalye Hediye Etmiştir

Dünya Engelliler Gününde engelli bir kardeşimize akülü bir sandalye hediye ederek onun hayat mücadelesine bir nebze yardımcı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık. Derneğimize katkıda bulunan üye ve bağışçılarımıza teşekkür eder, herkes için engelsiz günler dileriz.

11.12.2023

Diğer Yazılar

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemiz…

Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu’na sıra, sandalye, bilgisayar ve tenis masası bağışlanarak, 12 öğrencimize de iç giyim-dış giyim, eşofman takımı, mont ve kışlık botlar ile birlikte erzak yardımı yapılmıştır.  Okulumuzun

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubemizin 91. Yıl Anısına Armağanları

91. Yılımız anısına engelsiz olarak yaşama devam etmelerine yardımcı olabilmek için iki kızımıza akülü sandalye armağan ettik. Kızlarımızın mutlulukları görülmeye değerdi. Kendilerine sağlıklı, başarılı ve engelsiz bir yaşam diliyoruz.

Kocaeli

TYSD Kocaeli Şubesinden Anlamlı Ziyaret

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kocaeli Şubesi olarak; 89.yılımızı kutlama programımız çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettik.