TYSD Karşıyaka Şubemiz Basında Yer Almaktadır

TYSD Karşıyaka Şubemiz Basında Yer Almaktadır

Basında biz:

Karşıyaka’dan Batman’a yardım köprüsü

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi’nden çocuklar üşümesin diye Batman’ın Kozluk İlçesindeki ilkokul öğrencilerine bot ve mont gönderildi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi, çocuklar üşümesin diye Batman’ın Kozluk İlçesindeki ilkokul öğrencilerine 35 bot ve 35 mont gönderdi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Karşıyaka Şubesi’nin dezavantajlı bölgelere yaptığı yardımlar çerçevesinde geçen yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaklaşık 50 öğrenciye kırtasiye ve Karşıyaka Spor Kulübünün (KSK) atkılarını göndermişti. TYSD Karşıyaka Şubesi Başkanı Şule Bayraktutan Konya, Şırnak, İzmir, Batman… fark etmeksizin dezavantajlı bölgelere yardımda bulunduklarını belirterek şunları söyledi. “Bizim adımızın başında Türkiye var. Yani doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile gücümüz yettiğince… Çağının çok ötesi bir İslam alimi İbn-i Haldun un o güzel sözünde olduğu gibi “Merhamet masum olduğu için her kalbe misafir olmuyor” Batman Kozluk’tan bize annelerinin ördüğü kazaklarla, ayaklarında sandaletlerle okula giden çocuklar var diye ulaşıldı. Biz de Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan Atatürk İlkokulu öğrencileri için yardım kampanyası düzenledik. Sağ olsun bağışçılarımızın yardımları ile 35 mont ve 35 bot çocuklarımız üşümesin diye gönderdik. Çok mutlu oldukların duyunca biz de mutlu olduk. Bağışçılarımıza ve bizi bu çocuklara ulaştırana teşekkür ediyoruz.”

Video erişim linki: https://www.facebook.com/TurkiyeYardimSevenlerDernegi/videos/1227546561471840

30.12.2022

Diğer Yazılar

Karşıyaka

TYSD Karşıyaka Şubemizin Acı Kaybı

Derneğimize, Karşıyaka Şubemize önce gönlünü sonra ömrünü verenlerdendir değerli büyüğümüz LATİFE OĞUZTÖRELİ… Son ana kadar yardımı düşünen, yıllardır okuttuğu burslu öğrencilerini evlatlarına vasiyet eden, TYSD benim ailem diyen, Karşıyaka Şubesi

Karşıyaka

Şubemiz, İhtiyaç Sahibi 30 Çocuğu Sünnet Ettirmiş ve Güzel Bir Şölen Düzenlemiştir

Şubemiz, ihtiyaç sahibi 30  çocuğu sünnet ettirmiş ve  güzel bir şölen düzenlemiştir.

Karşıyaka

TYSD Karşıyaka Şubemizin Acı Kaybı

Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Dilek ÖNAY’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenazesi 13 Ağustos 2024 günü Eski Foça Fatih Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Eski Foça Yeni Mezarlığına defnedilecektir. Şubemizin