TYSD Kağıthane Şubesi Akülü Araba Bağışı
Kağıthane Şubemiz, Kağıthane Devlet Hastanesi’ne çocuklar için iki akülü araba bağışlamış, çocukların ameliyat ve tedavileri sırasında bu araçlarla, eğlenip, gülerek mutlu olmalarını sağlamıştır.
Diğer Yazılar
TYSD Kağıthane Şubemizden Erzincan’daki Okullara Giyecek Yardımı
Tülin Manço Anaokulu, Siirt Sevindik İÖO, Erzincan Ömer Gültekin İÖO ve Siirt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerimize mont, bot, kazak, atkı- berelerini gönderdik. Armağanlarını alan çocuklarımızın teşekkür fotoğraflarını ve konuyla
TYSD Kağıthane Şubesi Otizm Farkındalık Günü Etkinliği
Kağıthane şubemiz, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü “nedeniyle Caddebostan Kültür Merkezinde “Otizmli çocuklarımızın resim sergisini açmıştır. 9 Nisan’a kadar açık kalan özel çocuklarımızın bu özel sergisi izleyicilerden büyük beğeni almıştır.
TYSD Kağıthane Şubemizin Kütüphane Yardımı
Diyarbakır- Dicle Meydan Şehit Asteğmen Mehmet Bozkuş Ortaokuluna, yeni kurdukları kütüphaneleri için 145 adet kitap gönderdik.










