TYSD Genel Merkezimize Anlamlı ve Değerli Hediye
93. Kuruluş Yıldönümümüz vesilesiyle 132 Şubemize dijital ortamda çoğaltarak armağan ettiğimiz, ressam Ezgi İNCE ‘nin resmettiği ATATÜRK portresi bugün Genel Merkezimiz duvarlarında yerini aldı.
Aynı zamanda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Hülya İNCE’nin gelini olan Ezgi İNCE’ye bu anlamlı armağanı için çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
17.02.2021
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezimiz ve 129 Şubemiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlamaktadır
“Bütün cihan bilmelidir ki bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır, o da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır, o da
Pedallar Hayallere Dönsün
TYSD GENEL MERKEZİ… ” Hayat bisiklete binmek gibidir . Dengede kalmak için , hareket etmeye devam etmen gerekir . ” EİNSTEİN -Bilim İnsanı ” Bisiklet merak uyandırıcı bir araçtır .
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz
Savunmasız insanların, masum çocukların, sivillerin katledilmesi kabul edilemez bir insanlık suçudur.. Şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. #gazze #savaşason 18.10.2023



















