TYSD Genel Merkezimize Anlamlı ve Değerli Hediye
93. Kuruluş Yıldönümümüz vesilesiyle 132 Şubemize dijital ortamda çoğaltarak armağan ettiğimiz, ressam Ezgi İNCE ‘nin resmettiği ATATÜRK portresi bugün Genel Merkezimiz duvarlarında yerini aldı.
Aynı zamanda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Hülya İNCE’nin gelini olan Ezgi İNCE’ye bu anlamlı armağanı için çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
17.02.2021
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz
26 Ekim 1923 akşamı Gazi, kabineyi Çankaya Köşkü’nde toplantıya çağırdı. Bu toplantıda başvekil Fethi Okyar’ın istifası karara bağlandı. Ertesi sabah haber, gazete manşetlerinde yer alacaktı. 28 Ekim gecesi, Çankaya’daki akşam
TYSD Genel Merkezimizin Anlamlı Ziyareti
92. Kuruluş ve Ödül Törenimiz’de bizleri onurlandıran ve Şehrimiz Ankara’nın Altındağ ilçesine kazandırdığı yeni çehre ve yerel yöneticilik anlayışı için ‘Gönül Ödül’ü takdim ettiğimiz Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Sn.
TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemizin Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı
DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ; 20 Kasım, 1989 yılından bu yana Birleşmiş Milletler (BM) tarafından dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak



















