TYSD Genel Merkezimizden “Tüzük Değişikliği Taslak Metni” Çalışma Toplantısı
14 Kasım 2019 tarinde Genel Merkez Binamızda “Tüzük Değişikliği Taslak Metni” üzerine çalışma toplantımızı Alanya, Aydın, Beyoğlu, Bozüyük, Eskişehir, Giresun, Kartal, Polatlı, Sarıyer, Üsküdar ve Zonguldak Şubelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.
Karşılıklı fikir alışverişiyle gayet verimli geçtiğine inandığımız toplantımıza katılan tüm şubelerimize teşekkür ederiz.

Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkez ve 132 Şubemiz
“Ben Ankara’yı hükûmet merkezi yapmakla büsbütün başka hedef güttüm. Türk’ün imkânsızı imkânlı hale getiren kudretini, dünyaya bir kere daha tekrar etmek istedim.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk #13Ekim1923 #AnkaranınBaşkentOluşu’nun 97. yıl
TYSD Genel Merkezi “96. Yılında 3 Mart Yasaları” Başlıklı Konferansa Katılmıştır
Tarihimizden… Anılarımızdan… #3Mart1924 TBMM’de çok önemli üç devrim yasası kabul edildi. Halifelik kaldırıldı. Eğitimde birlik yasası kabul edildi. Şeriye ve Evkaf Bakanlığı kaldırıldı. Devlet yönetiminde tek söz sahibi TBMM oldu.
TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemiz
“Dünyada milletler bir apartmanın sakinleri gibi kabul edilir. Eğer bir apartman, sakinlerinden bazıları tarafından ateşe verilirse, diğerlerinin yangının etkisinden kurtulmasına imkân yoktur “ 1935 Mustafa Kemal ATATÜRK 27.02.2022









