TYSD Genel Merkezimiz ve 129 Şubemiz Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun

TYSD Genel Merkezimiz ve 129 Şubemiz Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun

CUMHURİYET; Ulusun egemenliğini kendi elinde tuttuğu ve bunu belirli süreler için seçtiği milletin vekillerinin aracılığıyla kullandığı, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan faziletli bir devlet idaresidir.

CUMHURİYET; kuruluş günlerinin şartlarında hayal bile edilemeyecek, tüm dünyanın olmaz dediği, mazlum ülkelere umut ve örnek olan uzun soluklu, kararlı bir mücadele biçimidir.

CUMHURİYET; her canlıyı değerli ve eşit gören, akıl, mantık, bilimin ışığında onlara yaşam hakkı sağlayan, bebeği, çocuğu, genci, yaşlıyı koruyan / kollayan, kadını yerlerde değil omuzlar üzerinde taşınmaya layık gören, ulusuna onur ve özgürlük kazandıran bir ve beraber olmayı öngören bir yaşamdır.

CUMHURİYET; kız /erkek demeden yoksulluk ve yoksunluk ile eğitim gören, okuyan, ülkesinin her bölgesinde yaşayan, gönülden görev yapanların yanısıra daha imkanlı şartlarda eğitim alan ve yaşayan herkesin Cumhurbaşkanı, Bakan, Öğretmen, Doktor olabilmesidir.

CUMHURİYET; Vatanımız, bayrağımız için canını veren, kanını döken Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin anılarına, emanetlerine sahip çıkma, saygı ve vefa duygusu demektir.

CUMHURİYET; vicdan, ibadet, din özgürlüğü olan laik düzendir. Şeyhlerin, cemaatlerin, tarikatların, teröristlerin değil, medeniyetin, ilmin, barışın yolunda yürümektir.

CUMHURİYETİMİZİN Kuruluşunun 101. yılında;

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnet ve sonsuz özlemle anar, CUMHURİYETİMİZİ kuruluş ve ATATÜRK ilkeleri doğrultusunda, çağdaş uygarlık yolunda yücelterek, sonsuza kadar yaşatmak için her zamankinden daha çok inanç ve kararla çalışacağımıza söz veririz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN …

TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ Genel Merkezi, 129 Şubesi, Üyeleri, Bağışçıları ve ATATÜRK EĞİTİM BURSLU Öğrencileri adına…

TYSD GENEL BAŞKANI

DİLEK BAYAZIT

29.10.2024

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkezimizin 72. Olağan Genel Kurulu Canlı Olarak Yayınlanacaktır

28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 72.Olağan Genel Merkez Genel Kurulumuz Facebook hesabımızdan 28 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00, 29 Mayıs Pazar günü saat 09.00 dan itibaren 2 tam gün boyunca

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 133 Şubesi

Virüse karşı en büyük silahlarımızın MASKE, SOSYAL MESAFE ve TEMİZLİK olduğunu unutmayalım… Maskelerimizi doğru kullanalım, kullanıyorMUŞ gibi yapanları uyaralım… #covid19

Haberler

TYSD Genel Merkezine Tavşanlı Şube Başkanımızın Ziyareti

Tavşanlı Şubesi Başkanımız Alper TALAY bizleri ziyarete geldi. Tavşanlı’da yapımı biten binamız hakkında bizleri bilgilendirerek, faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımız Tavşanlı’ya, Arkadaşlarımıza sağlık ve başarı dileklerimizi götürdü. 01.06.2021