TYSD Genel Merkezimiz Sizleri Açılış Çayımıza Beklemektedir

TYSD Genel Merkezimiz Sizleri Açılış Çayımıza Beklemektedir

21 Kasım 2023 Salı Günü saat 13.00 de Derneğimizi, hizmetlerimizi, burslu öğrencilerimizi konuşmak, hasret gidermek ve beraber bir fincan çay içmek için “AÇILIŞ ÇAYIMIZA” davetlisiniz.

Tüm üyelerimizi, bağışçılarımızı ve gönül dostlarımızı bekliyoruz.

15.11.2023

Diğer Yazılar

Haberler

Pedallar Hayallere Dönsün

TYSD GENEL MERKEZİ… ” Hayat bisiklete binmek gibidir . Dengede kalmak için , hareket etmeye devam etmen gerekir . ” EİNSTEİN -Bilim İnsanı ” Bisiklet merak uyandırıcı bir araçtır .

Haberler

TYSD Genel Merkezimizi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Gençlerimiz Anlatıyor

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Bu hafta umutlarımızın, geleceğimizin yani gençlerimizin… Hayallerine ortak olmaya çalıştığımız, hayatlarına bir nebze de olsa dokunabildiğimiz ATATÜRK EĞİTİM BURSLU öğrencilerimiz gençliğin haftasında

Haberler

TYSD Genel Merkezimiz Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerle Yeni Yıl Yemeği Etkinliği Düzenlemiştir

Genel Merkez olarak en sevdiğimiz günlerden birini yine en sevdiklerimiz olan ATATÜRK Eğitim Burslu Öğrencilerimizle yaşadık. Gençlerimizle birlikte Yeni yıl Yemeğimizi yedik, sohbet edip dertleştik, ufak yeni yıl armağanlarını verdik.