TYSD Genel Merkezimiz Sizleri Açılış Çayımıza Beklemektedir
21 Kasım 2023 Salı Günü saat 13.00 de Derneğimizi, hizmetlerimizi, burslu öğrencilerimizi konuşmak, hasret gidermek ve beraber bir fincan çay içmek için “AÇILIŞ ÇAYIMIZA” davetlisiniz.
Tüm üyelerimizi, bağışçılarımızı ve gönül dostlarımızı bekliyoruz.
15.11.2023
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi ve 129 Şubemiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
Eşsiz kahramanlığın ve vatan sevgisinin simgesi olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü gururla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.
TYSD Genel Merkezimiz Kuruluşunun 95. Yıldönümü Yaklaşırken Hazırlıklar Kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i Ziyaret Etmiştir
Derneğimizin kuruluşunun 95. Yıldönümü yaklaşırken, kutlama etkinliklerimiz çerçevesinde gerçekleştirmeyi arzuladığımız projelerimizi görüşmek üzere TYSD Eskişehir Şubemizi ve kıymetli büyüğümüz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN Hocamızı ziyaret ettik.
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz Lozan Barış Antlaşmasının 99. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Silah Arkadaşlarını ve Tüm Şehitleri Rahmet ve Minnetle Anmaktadır
Yüce Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük için; canıyla, kanıyla yapmış olduğu Kurtuluş Savaşı’nın en kıymetli eseri olan #LozanBarışAntlaması‘nın 99. yılında başta, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet









