TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemizi Sn. Yekta Güngör Özden Gazete Yazısında Anlatmıştır
Türkiye Cumhuriyeti Anayasa Mahkemesi E. Başkanı, Sözcü Gazetesi Yazarı değerli büyüğümüz Sayın Yekta Güngör ÖZDEN 27 Mart Tarihli Köşe yazısında Derneğimizden bahsederek bizleri mutlu etmiştir. Teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
27.03.2023
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi Geleneksel Açılış Çayı Etkinliğini Gerçekleştirmiştir
Her yıl olduğu gibi Geleneksel Açılış Çayımızı Genel Merkez binamızda bağışçılarımız, üyelerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Hasret giderdik, sohbet ettik, Antakya’da temeli atılmak üzere olan TYSD ATATÜRK Anaokulumuz’ u anlattık.
TYSD Genel Merkezimizin Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Yekta Güngör Özden ile Gerçekleştirmiş Oldukları Etkinlik
Genel Merkezimizde bugün Atatürk Eğitim Burslu Öğrencilerimiz, üyelerimiz ve dostlarımız ile güzel bir sohbet toplantısında birlikte olduk. Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN büyüğümüz Avukatlar gününde Demokrasiyi, Adaleti, Cumhuriyetimizi,
TYSD Genel Merkezi ve 133 Şubemiz
“ ÖNCE GÖNLÜNÜ , SONRA ÖMRÜNÜ “ verdiği Türkiye Yardım Sevenler Derneği ‘nin Genel Başkanı, çok değerli büyüğümüz, 53 yıllık duayen sivil toplum lideri, camiamızın ışığı, güzel insan SN. BİRSEN ELDEM’i kaybettik.











