TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü Kutlamaktadır
Türk kadınına, 88 yıl önce bugün seçme ve seçilme hakkını kazandırarak attığı büyük adımla tüm dünyaya örnek olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygıyla anıyor, tüm kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyoruz.
05.12.2022
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkez
Aydın Şubemiz ev sahipliğinde Söke, Didim, Kuşadası, Salihli, Göcek, Isparta, Burdur Şubelerimizle bilgilendirme amaçlı teftiş toplantısı yapılmıştır… Toplantıyı gerçekleştiren Genel Merkez Müfettişlerimizden Sn. Hale DURU ve Genel Merkez Muhasebecisi Sn.
TYSD Genel Merkezimiz ABB İş Birliği ile TYSD Çocuk Kütüphanesi Açmaktadır
“ANKARA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ ALTINDAĞ GENÇLİK KÜLTÜR MERKEZİ “ Altındağ semtindeki dezavantajlı gençlerimiz, çocuklarımız, bebeklerimiz ve anneleri için bünyesinde kreş dahil spor, kültür, sosyal etkinlikler, atölyeler, zekâ ve bilgisayar oyunları