TYSD Genel Merkezi ve 129 Şubemiz 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılında 14.500 Öğrencimize Atatürk Eğitim Bursu Vermiştir
1928 yılında Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından kurulan ve bizzat kendisi tarafından isimlendirilen, ülkemizin gerçek manada ilk Sivil Toplum Kuruluşu olan, Genel Merkez ve 129 Şubesi ile ihtiyaç duyulan her alanda hizmet veren, devletten yardım almayan, sadece hayır seven halkımızın destekleri ile 96 yıldır var olan, TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİMİZ, 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında Cumhuriyetimizi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz 14.500 öğrencimize ATATÜRK EĞİTİM BURSU vermenin mutluluğunu yaşamaktadır.
Bağışçılarımıza minnettarız…
15.07.2024
Diğer Yazılar
Türkiye Yardım Sevenler Derneği 95. Yıl Marşı
TYSD’miz 95. yaşını kutluyor. Derneğimizin kurucusu, ATAMIZA minnet, saygı ve özlemle… Marşımızı hazırlayan, seslendiren Derneğimizin gönül elçisi üyemiz değerli sanatçımız Murat EVGİN’e Murat Evgin music teşekkürlerimiz sonsuz… *TÜRKİYE YARDIM
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz
“Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz.
TYSD Genel Merkezimiz ve 132 Şubemiz Minnet ve Şükranlarını Sunmaktadır
TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİMİZ, FOX TV ÇALAR SAAT Programında İlker KARAGÖZ’ün konuğu oldu. Bu vesileyle bir kez daha derneğimizi 94 yıldır yaşatan, inanan, güvenen, bağışlarıyla hizmet vermemizi sağlayan değerli milletimize