TYSD Genel Merkezi
Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT 16.04.2021 Cuma saat 21.00 de
Sn. Melek Pakyüz KIRMIZITUNA’nın instagram hesabında canlı yayın konuğu olacak.
Sevgili Arkadaşımız Melek KIRMIZITUNA ; 34 yıl yönetici olarak görev yaptığı Bankacılıktan emekli olduktan sonra anne ve teyzesinin uzun yıllardır üyesi oldukları TYSD Kadıköy Şubesine üye oldu.
Şube Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışan Sn. KIRMIZITUNA sağlık sorunları nedeniyle , 12 yıl onursal üyelik hizmet madalyasını alarak yönetim kurulu üyeliği görevinden ayrıldı .
Ancak derneğimizin üyesi ve her daim gönüllü neferi olarak her zaman, her koşulda hizmete devam etmektedir.
Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri Yönetiminde görev alan
Sn. KIRMIZITUNA , TSM korolarında koro başkanı, solist ve korist olarak bulunmakta ve konserlerde sunuculuk yapmaktadır.
Pandemi nedeniyle ara verdiği müzik yolculuğuna sosyal medyada çeşitli sanatçı dostlarının katılımıyla gerçekleştirdiği müzik ve kültür sohbetleriyle devam etmektedir.
DERNEĞİMİZİ konuk eden gönül dostumuza teşekkür ederiz…
13.04.2021
Diğer Yazılar
Şehit Madencilerimizi Rahmet ve Saygı ile Anıyoruz.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği 142 şubesi ve dostları, şehit madencilerimizi rahmet ve saygı ile anar, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır diler… Dualarımız onlarla….
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz ‘in 6 Şubat Depremleri Hakkındaki Mesajı
Arkadaşlarımız, üyelerimiz, dostlarımız takipçilerimiz ve deprem bölgemizdeki şubelerimizin, TYSD ailemizin kıymetli mensupları; 6 Şubat depremlerinin 1. yıldönümünde acımız halen çok büyük, yüreğimiz halen yangın yeri, yaralı … Kahramanmaraş başkanımız Türkan
TYSD Ağrı Şubemizin Okul Yardımı
Genel Merkezimize ulaşan bir ileti “ iyi niyet ve gayretle çalışmak için yola çıkılan bir proje “ den bahsediyordu… Ağrı’dan , Maliye Uzmanı bir kaymakam eşinin satırları içimizi ısıttı ,









