TYSD Genel Merkezi
Genel Başkanımız Dilek BAYAZIT 16.04.2021 Cuma saat 21.00 de
Sn. Melek Pakyüz KIRMIZITUNA’nın instagram hesabında canlı yayın konuğu olacak.
Sevgili Arkadaşımız Melek KIRMIZITUNA ; 34 yıl yönetici olarak görev yaptığı Bankacılıktan emekli olduktan sonra anne ve teyzesinin uzun yıllardır üyesi oldukları TYSD Kadıköy Şubesine üye oldu.
Şube Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışan Sn. KIRMIZITUNA sağlık sorunları nedeniyle , 12 yıl onursal üyelik hizmet madalyasını alarak yönetim kurulu üyeliği görevinden ayrıldı .
Ancak derneğimizin üyesi ve her daim gönüllü neferi olarak her zaman, her koşulda hizmete devam etmektedir.
Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri Yönetiminde görev alan
Sn. KIRMIZITUNA , TSM korolarında koro başkanı, solist ve korist olarak bulunmakta ve konserlerde sunuculuk yapmaktadır.
Pandemi nedeniyle ara verdiği müzik yolculuğuna sosyal medyada çeşitli sanatçı dostlarının katılımıyla gerçekleştirdiği müzik ve kültür sohbetleriyle devam etmektedir.
DERNEĞİMİZİ konuk eden gönül dostumuza teşekkür ederiz…
13.04.2021
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezi
91. Yıl Kutlama ve Ödül Törenimizi , ANITKABİR ziyaretimiz sonrasında Vakıfbank Genel Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Birsen ELDEM Hanımefendinin evsahipliğinde Sn İmren AYKUT, Sn Saime TOPTAN , değerli
Pedallar Hayallere Dönsün
TYSD GENEL MERKEZİ… ” Hayat bisiklete binmek gibidir . Dengede kalmak için , hareket etmeye devam etmen gerekir . ” EİNSTEİN -Bilim İnsanı ” Bisiklet merak uyandırıcı bir araçtır .
TYSD Genel Merkezimizin Çevrimiçi Toplantısı
Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri olarak Genel Başkanımız Sn. Dilek Bayazıt Başkanlığı’nda ZOOM üzerinden bir araya geldik… Katılım sağlayan üyelerimizle hasret giderdik, pandemi dönemini konuştuk, gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi değerlendirdik, İzmir Deprem









