TYSD Genel Merkez ve 132 Şubemiz

TYSD Genel Merkez ve 132 Şubemiz

102 yıl önce bugün, 4 Eylül 1919′ da #SivasKongresi’nde temelleri atılan bağımsız, çağdaş, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’ne, aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceğiz.

#4Eylül1919 #SivasKongresi102Yaşında

04.09.2021

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Minnetle Anmaktadır

Tutuştu ulusun çoban ateşi Samsun’da yükseldi vatan güneşi Zalimle mazlumun bu son güreşi “Ordular ileri!” der Başkomutan 5 Ağustos 1921 günü, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, TBMM tarafından Başkomutan olarak yetkilendirildi.

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemiz Dünya Gönüllüler Gününü Kutlar

Hiçbir şey gönüllü bir insanın kalbi kadar güçlü değildir. Dünya Gönüllüler Günü kutlu olsun. #DünyaGönüllülerGünü #gönüllüyüzbiz #5aralıkdünyagönüllülergünü 05.12.2021

Haberler

TYSD Genel Merkezi Geleneksel Açılış Çayı Etkinliğini Gerçekleştirmiştir

Her yıl olduğu gibi Geleneksel Açılış Çayımızı Genel Merkez binamızda bağışçılarımız, üyelerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Hasret giderdik, sohbet ettik, Antakya’da temeli atılmak üzere olan TYSD ATATÜRK Anaokulumuz’ u anlattık.