TYSD Beyoğlu Şubemizin Yardımları
Salgın günlerinde de yardımlarımıza devam ediyoruz.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği ve ÇOKSEV(Çocuk Kanserleri Sevgi ve Dayanışma Derneği) işbirliği ile yürütülen yardım kampanyası kanser hastası çocuklara ve ailelerine sevgi oldu.
Dernek üyemiz Sevil Gönen’in hediye ettiği 13 adet yatak, dolap ve karyoladan oluşan yatak odası takımı, farklı büyüklükte televizyon ve masalar, çeşitli renklerdeki halılar, yorgan ve nevresim takımları ailelerimize dağıtıldı.
Çocukların ve ailelerin yaşadığı mutluluk bizleri de mutlu etti.
TYSD Beyoğlu Şubesi olarak derneğimize başvuran ihtiyaç sahibi üç üniversite öğrencisinin evi ve tüm ihtiyaçları dernek üyelerimizin ve derneğimize yardımda bulunan Oya Onat, Nihal Yöneymen, Kadriye Olgar, Nurhayat Özol, Dr.Seher Şirin ve Dr.Ülker Sema Aydın tarafından karşılanarak döşendi.
Mutlu olduğumuz haberler de aldık.
TYSD Beyoğlu Şubesinin önceki senelerde Van Tuşpa ilçesinde yardımda bulunduğu öğrencilerimizden 5 tanesi Fen Lisesi , 20 tanesi Anadolu Lisesi’ne yerleşti. Öğrencilerimizin üniversite sınavında aldığı başarılı sonuçlar bizi gururlandırdı.
TYSD Giresun başkanımızla TYSD Beyoğlu Şubesi olarak işbirliği yaparak sel felaketinde zarar görenlere yardımda bulunurken, dernek üyelerimizin katkıları ile Giresun’a gönderilecek kışlık kıyafetlerin hazırlığına başladık.
Daha pek çok yardımda TYSD ailesi olarak birlikte olacağız.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemiz Görme Engeli Olan Burslu Öğrencimizin Hayalini Gerçekleştirmiştir
Görme engeli olan burslu öğrencimizin hayali olan bağlama çalma isteğini destekleyerek kendisine bağlama hediye ettik. Üyemiz öğrencimize bağlamasını teslim ederken duygu dolu anlar yaşandı. 18.01.2023
Beyoğlu İstanbul Şubeleri Toplantıları
Beyoğlu Şubemiz Taksim Gönen Otelde her ay farklı bir İstanbul Şubemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen rutin toplantılara katılmaktadır. Tüm İstanbul şubelerimizin güç birliği yaptığı bu faaliyet oldukça verimli olmaktadır.
TYSD Beyoğlu Şubemizin Tekerlekli Sandalye Yardımları
Şubemize bağışlanan 2 akülü 4 manuel tekerlekli sandalye teslim alındı ve ihtiyacı olan kişilere gönderildi… Tekerlekli sandalyelerden 3 tanesi yaşamını yatağa bağlı sürdüren ailenin üyelerinden anne, baba ve yetişkin genç












