TYSD Bakırköy Şubemiz Cumhuriyetimizin 101. Yılını Kutlamaktadır

TYSD Bakırköy Şubemiz Cumhuriyetimizin 101. Yılını Kutlamaktadır

Yüzyıllık mirasımız en büyük hazinemiz CUMHURİYET BAYRAMIMIZI büyük coşkuyla Yeşilyurt Marna Restaurant’da coşkulu misafir topluluğumuz, üyelerimiz ve kıymetli bağışçılarımızla kutladık.

Hem çok güzel ev sahipliği ile bizi ağırlayan Marna Restaurant yetkililerine hem de bizi yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize sonsuz teşekkürler.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına daima minnettarız. 

Sonsuza dek Cumhuriyet.

30.10.2024

Diğer Yazılar

Bakırköy

TYSD Bakırköy Şubemizin 90. Yıl Özel Konseri Etkinliği

Bakırköy Belediyesinin büyük katkıları ile düzenlediğimiz 90. Yıl Özel Konserimizde bizlerle olan dostlarımıza, konserimize sazıyla, sözüyle hayat veren değerli sanatçılarımıza teşekkür ederiz.

Bakırköy

TYSD Bakırköy Kurban Bayramı Yardımı

Şubemiz Bağışçılarının talepleri doğrultusunda, uygun şartlarda kestirilerek hazırlatılan kurban etlerini Bayramın 3. günü ailelere ulaştırmıştır.

Bakırköy

TYSD Bakırköy Şubemiz Deprem Bölgesinde İftar Yemeği Düzenlemiştir

9 Nisan günü Kahramanmaraş’ a giderek TYSD Anaokulumuz’a oyuncaklar, hediyelik eşyalar ve gıda malzemeleri götürerek çevredeki tüm depremzede çocuklara dağıttık. Aynı gece okulumuzda 1500 kişilik bir iftar yemeği düzenleyerek Kahramanmaraş