GENEL MERKEZDEN BAĞIŞLAR
*Ardahan şubemize, öğrencilere verilmek üzere 100 çift ayakkabı bağışı gönderilmiştir.
* Ramazan ayı içerisinde haftada 2 gün olmak üzere, 320 aileye gıda ve temizlik malzemeleri dağıtılmıştır. Bir marketten alınan 136 adet alışveriş kartı, giysiler, fitre, fidye, zekat bağışları da öğrencilerimize verilmiştir.
* TED Ankara Kolejliler Dergisinin 107. sayısında Derneğimizin tanıtımına yer verilerek, Genel Başkan Birsen Eldem ve Genel Sekreter Dilek Bayazıt ile röportaj gerçekleştirilmiştir.
* Bingöl-Karlıova Taşlıçay İ.Ö.Okuluna ses sistemleri düzeni kurulması için bağış yapılmıştır.
* Tüzüğümüzün 35.maddesi gereği, gelir-gider ve bütçe hesaplarını onaylanmak üzere, zamanında Genel Merkeze göndermeyen Balıkesir ve Gaziantep şubeleri teftiş geçirmişlerdir. Şubelerimizin çalışmalarında ve defterlerinde görülen eksiklik ve aksaklıklar Av.Özden Timurkaynak ve Ayla Ertüzün tarafından her iki şubenin de Yönetim Kuruluna hizmet içi eğitim olarak verilmiştir.
* Aralık ayı içerisinde dernek binamızda, faal üyelerimizin yaptığı el işlerini sergileyeceğimiz yeni yıl kermesi düzenlenmiştir. Üyelerimizle birlikte sağlık ve barış dileyeceğimiz yeni yıl yemeği yiyeceğiz.
* Van/Erciş’e içerisinde kırtasiye, battaniye, iç çamaşırı ve kışlık giysiden oluşan 17 koli eşya gönderilmiştir.
Diğer Yazılar
TYSD Genel Merkezimizin Öğrencilerimize Tablet Yardımı
Diyarbakır Bahşiler köyü TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ ATATÜRK İLKOKULU’muzun sevgili öğrencileri kitap okuyor. Öğretmenlerimiz çocuklarımızın kitap okuma alışkanlıklarını arttırmak için büyük bir özveriyle çalıyor. Bu kez de Genel Merkezimiz ve
TYSD Genel Merkezi ve 131 Şubemiz Babalar Gününü Kutlamaktadır
Hayat yolunda bir evladın elini tutabilmiş, kol kanat olabilmiş, yüreği engin tüm beyefendilerin ‘BABALAR GÜNÜNÜ’ kutlar, esenlikler dileriz. 19.06.2022
TYSD Genel Merkezimizin Rahmetli ve Çok Değerli Genel Başkanımız Birsen Eldem’i Anma Mesajı
Bugün günlerden rahmetli ve çok değerli Genel Başkanımız BİRSEN ELDEM… Yıllarca kutladık birlikte doğum gününü, pastasını kestik beraberce, güzel dileklerde bulunduk yarınlar için. Sesi, bize öğrettikleri kulağımızda, gönlümüzde dün gibi.








