Çanakkale’den Engellilere Destek

Çanakkale’den Engellilere Destek

Şubemiz Sakatlar Derneği’nde düzenlenen tören ile yürüme engelli olan iki kişiye akülü sandalye hediye etmiştir.

 

Diğer Yazılar

Çanakkale

TYSD Çanakkale Şubemizin Öğrencilerimize Tablet Yardımları

Uzaktan eğitime katılma sorunu yaşayan 12 öğrencimize tablet armağan ederek, eğitimlerine katkıda bulunmak istedik… Başarı ve sağlık dileklerimizle.

Çanakkale

TYSD Çanakkale Şubemizin Ramazan Ayı Yardımları

Bizleri hiç yalnız bırakmayan bağışçılarımızın Ramazan dolayısıyla bize ulaştırdıkları 17 adet gıda kartını maske ve mesafe kuralına dikkat ederek ihtiyaçlı ailelerimize teslim ettik… Hayırlı ve sağlıklı bir Ramazan Ayı dileklerimizle.

Çanakkale

TYSD Çanakkale Şubemizin Erzak Çeki Yardımı

Virüs salgını nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Evlerden çıkamadığımız bu dönemde, biz de üzerimize düşen görevi yapmak istedik… Gerekli tedbirleri alarak 200 Tl’lik 30 adet erzak çekini Cevat Paşa Muhtarlığı aracılığıyla