Beyoğlu İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Toplantıları

Beyoğlu İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Toplantıları

Şubemiz, İstanbul Kadın Kuruluşları Birliğinde 92 kuruluşla ayrıca her ay İstanbul Teknik Üniversitesinde 25 kurumla birlikte düzenlenen toplantılara katılmakta,  çalışmalarını paylaşmakta ve fikir alışverişinde bulunmaktadır. Şubemiz her sene 8 Mart da yapılan Kadın Haftası Etkinliklerine de katılmaktadır, kendi seçtikleri okullarda panel gerçekleştirmektedir.

Diğer Yazılar

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemiz Ödül ve Hediye Takdimlerini Gerçekleştirmiştir

Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, dört yıldır ayrı kaldığımız, pandeminin bizleri hasret bıraktığı değerli üyemiz ve bağışçımız Sn. Şaylan Güngör ve ailesini ziyaret edip gecikmiş ödülümüzü ve hediyelerini kendilerine takdim ettik.

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemiz “Gönüllerde Beraberiz” Organizasyonunda Teşekkür Ödülü Almıştır

Beyoğlu Şubesi olarak Gazilerimiz için yaptığımız hayırlara teşekkür için davet edildiğimiz “Gönüllerde Beraberiz” organizasyonunda ‘Teşekkür Ödülü’ aldık. Ödülümüz Şubemizin en güzel yerinde kıymet bulacaktır… Nice güzel yıllar dileriz. 05.01.2023

Beyoğlu

TYSD Beyoğlu Şubemizden Şehit Ailelerine Yemek

Şubemiz 12 Mayıs 2017 de Sehit ve Gaziler Derneği yararına Edirnekapı şehitliğinde şehit aileleri için 300 kişilik yemek vermişlerdir.