Beyoğlu Cumhuriyet Kutlaması
Şubemizin korosu Ata’mızın sevdiği şarkıları Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile seslendirmişlerdir. Cumhuriyet sevdalısı dostlarıyla coşkulu bir Cumhuriyet Balosu düzenlemiştir.
Beyoğlu Şubemizin Balosunun açılışı Konservatuardan genç arkadaşlarımızın mini konseriyle başlamıştır. Devlet Sanatçıları tarafından Atatürk’ün salona girişi , zeybeği , Latife Hanımla dansı ve hayata vedası canlandırılmıştır. Balo daha sonra ATAMDER derneğinin “Kurtuluştan Kuruluşa” konseri dinlenmiştir. Balo, şubemizin Yönetim Kurulu üyelerinden Sevil Gönen ve saygıdeğer eşlerine ait otelde gerçekleştirilmiştir.
Diğer Yazılar
TYSD Beyoğlu Şubemiz Aramıza Katılan Dostlarımız için Hoş Geldiniz Etkinliği Düzenlemiştir
Derneğimizde Yönetim Kurulu Üyemiz, arkadaşımız, rahmetli E. İmre ORBAY’ı güzel anılarımızla, değerli büyüklerimiz, misafirlerimiz ve hocamızın okuduğu dualarla andık. Ruhu şad olsun. Yanımızda olan dostlarımıza, aramıza katılan ve rozetini takan
TYSD Beyoğlu Şubemizden Şehit Ailelerine Yemek
Şubemiz 12 Mayıs 2017 de Sehit ve Gaziler Derneği yararına Edirnekapı şehitliğinde şehit aileleri için 300 kişilik yemek vermişlerdir.
Beyoğlu İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Toplantıları
Şubemiz, İstanbul Kadın Kuruluşları Birliğinde 92 kuruluşla ayrıca her ay İstanbul Teknik Üniversitesinde 25 kurumla birlikte düzenlenen toplantılara katılmakta, çalışmalarını paylaşmakta ve fikir alışverişinde bulunmaktadır. Şubemiz her sene 8 Mart