TYSD Genel Merkezimiz Yeni Yıl Yemeğinde
Yeni Yıl yemeğimizde bizimle olan dostlarımıza teşekkür ederiz . 2019’dan huzur, beraberlik sağlık, bereket, diledik hepimiz için .
Bu günümüzün düzenlenmesinde destek veren, emek harcayan tüm arkadaşlarımız var olunuz…
Diğer Yazılar
TYSD Genel Başkanımız Dilek Bayazıt’a Yaşama Katkı Ödülü Takdim Edildi
1950 yılında idealist, Atatürkçü ve Cumhuriyet sevdalısı, matematik öğretmeni BAHATTİN TATIŞ tarafından kurulan, Ülkemizin gerçek anlamda ilk özel okullarından olan İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ bugüne değin on binlerce öğrenci yetiştirmiştir.
TYSD Genel Merkezin Acı Kaybı
Derneğimizin kadim dostu, değerli bağışçısı, yaptırdığı okullar, ulaştırdığı yardımlarla insana ve hayata kattığı büyük değerleri ile anacağımız, kıymetli büyüğümüz, hayırsever NİZAMOĞLU AİLESİNİN anneleri, ADALET NİZAMOĞLU Hanımefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.
TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın #18MartÇanakkaleZaferi Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve bütün Şehitlerimizin ruhları şad olsun 18.03.2023








