TYSD Genel Merkezi ve 133 Şubemiz

TYSD Genel Merkezi ve 133 Şubemiz

Adımızı ATAMIZDAN almanın haklı onur ve büyük sorumluluğunda başarıyla 92. yılımıza ulaştık.Bize inanan , destek olan değerli halkımıza minnettarız.

Sulu boya ressamı Ezgi İNCE’nin fırçasından hepimize armağan olsun ATAMIZ…

( Sevgili Ezgi Derneğimizin bağışçılarından ve aynı zamanda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hülya İNCE arkadaşımızın da gelini. TYSD Büyük Bir Aile…)

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 132 Şubemizin Kadınlarımıza Mesajı

“İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan mürekkeptir. Kabil midir ki; bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünlüğü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki; bir cismin

Haberler

TYSD Genel Merkezimizin İzmir Depremi Yardımları İçin Teşekkür Kartları

“KALPTEN KALBE YOLUZ BİZ ” Nerede ihtiyaç varsa orada “BİRİLERİ VAR” diyebilmenin mutluluğunu bir kez daha hep birlikte, ŞUBE ve Bağışçılarımızın değerli katkılarıyla yaşıyoruz… VAROLUN.

Haberler

TYSD Genel Merkezimizin Acı Kaybı

TYSD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizden, Döndü KARADOĞANER Arkadaşımızın kıymetli eşi, Ayça ve Alper’in Sevgili babaları Çetin KARADOĞANER Beyefendiyi ani bir rahatsızlık sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenazesi bugün (12.06.2022)