TYSD Genel Merkezi Seminerleri.

TYSD Genel Merkezi Seminerleri.

Gençlik ve Proje kolumuzca düzenlediğimiz seminerin bu günkü konusu MOTİVASYON du.
Psikolog Hande CESUR gençlerimize yaşama katılmayı, kendini iyi hissetmeyi, başarı ve başarısızlığı, hayatın onlarda bıraktığı, bırakacağı izleri anlattı.
Yaşamda demoralize olmaktan korkmamayı, beklentilerini saptayarak olaylara motive olmanın önemini ve ipuçlarını paylaştı öğrencilerimizle.
Öğrencilerimizin hayata bakışları, genç yaşlarındaki olgun paylaşımları bir kez daha Hocamızı ve bizleri mutlu etti. Atatürk Eğitim Burslu çocuklarımız burslarını aldılar, anne yapımı kurabiye ve böreklerini yiyerek yurtlarının yollarını tuttular.

Teşekkür ederiz Sevgili Hande Cesur

Diğer Yazılar

Haberler

TYSD Genel Merkezi ve 130 Şubemiz Zübeyde Hanımı Saygı ve Rahmetle Anmaktadır

Sen bir evlat yetiştirdin, “O evlat” Bir millet yetiştirdi Bir milletin kaderini değiştiren Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir evladı yetiştiren #ZübeydeHanım‘ı saygı ve rahmetle anıyoruz. 14.01.2023

Haberler

TYSD Genel Merkez ve 133 Şubemiz

#çocukumuttur #otizmfarkındalıkgünü.

Haberler

TYSD Genel Merkez ve 132 Şubemiz

“Unutulmamalıdır ki, Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, ATATÜRK milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, LAİK ve sosyal bir hukuk devletidir.”